Jokasään painopaperi

Rite in the Rain on ainutlaatuinen pinnoitettu paperi, joka on kehitelty vaativaan käyttöön ja erilaisiin sääolosuhteisiin. Paperi ei sisällä muovia ja on tämän takia myös 100 % paperikierrätyskelpoinen. Paperiin käytetty kuitu on peräisin FSC-sertifioiduista lähteistä. Paperi kestää hyvin myös pakkasta eikä halkeile.


Arkkikoot:
FPW varastoi Rite in the Rain -suurarkkeja koossa 63x43 cm.
Tästä arkkikoosta saadaan esim. 4 x A4, 2 x A3 tai 1 x A1.

Vahvuudet:

  • 75 g/m²
  • 120 g/m²
  • 163 g/m²
  • 244 g/m²
  • 285 g/m²

Suurarkkien minimitilausmäärä:
50 arkkia


Tulostimet ja kirjoitusvälineet

Rite in the Rain on monikäyttöinen paperi. Sitä voidaan käyttää painokoneissa, kopiokoneissa, laser- ja värilasertulostimissa. Sille voi kirjoittaa tavallisella kuulakärkikynällä, lyijykynällä, tussilla tai avaruuskynällä - myös märkänä, koska paperissa on ainutlaatuinen matta pinta.

Painatustyöt säänkestävälle paperille!

Tarvitsetko kosteutta kestäviä lomakkeita, kortteja, havaintovihkoja ja ohjekirjoja tai muita painotuotteita? Meidän kirjapainokumppaneillamme on pitkä kokemus painaa Rite in the Rain:n pinnoitetulle paperille ja FPW osaa taas suunnittelun.

ritegreen

Tee ekoteko!

Käytä mielummin Rite in the Rain:in säänkestävää paperia kuin muovia sisältäviä synteettisiä tulostusmateriaaleja. Rite in the Rain:in arkeista ei synny muovijätettä!

Vie käytetty Rite in the Rain dokumentti paperinkierrätykseen!