Pamela Westerlund Pamela Westerlund

Yrityksen perustaja ja kantava voima. Ideanikkari ja suunnittelija, graafisen alan taitaja. Koulutukselta ekonomi ja työn opettama. Kohta 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja sen kouluttamisesta. Intohimona tekniset tuotteet, pilkut, pisteet ja saaristolaiselämä.

Puh. (019) 575 3388 tai 040 550 9806
S-posti: pamela[at]firmaservice.com
Skype: pamela.westerlund.fpw

 

 

Marika Kangaskolkka Marika Kangaskolkka

Freelancer ja monitoimija. Kääntää ja vääntää tekstiä, tietää lehdet ja tuntee matkailualaa 15 vuoden kokemuksella. Valtiotieteen opintoja ja sosiologiaa, elämän opiskelija ja nettinörtti. Intohimona kirjat ja puutarhahuuhailu.

Puh. 040 350 0118
S-posti: marika[at]firmaservice.com

Kivi sakset paperi

Oikeasti kivi ei elä, mutta jos eläisi, se voisi kertoa meille paljon! Samoin voidaan sanoa myös markkinointiviestinnästä. Vain hyvin ja monipuolisesti toteutettu viestintä elää, se on innovatiivinen ja kertoo tarinansa juuri oikealle sidosryhmälle ja oikealla tavalla. Hyvien kivien seuraksi tarvitsemme myös sakset ja paperia!

 

Kivi

FPW Firmaservice on vuonna 1996 perustettu markkinointiin erikoistunut yritys. Firman peruskivet ovat luotettava aikataulutus ja projektin seuranta sekä hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit. Kivijalkaamme lujittaa lisäksi ekonomin tutkinto, matkailualan ja monen teknisen alan tuntemus. Oma maahantuontimme tarjoaa taas hyödyllisiä ja kestäviä tuotteita työhön ja vapaa-aikaan.

 

Sakset

Sakseillamme räätälöimme juuri teille sopivan ratkaisun. Työkoneissamme pörrää viimeisimmät julkaisuohjelmistot ja järjestelmäkameramme on aina lähtövalmiina. Varmat materiaalitoimittajat ovat luonnollisesti yksi suurimmista ilonaiheistamme.

 

Paperi

Tyhjä paperi on lähtökohtamme. Se on haastava, mutta tuo mahdollisuuden tehdä jotain uutta. Meidän käsissämme paperi muuttuu esim. esitteiksi, tuoteluetteloiksi, asiakaslehdiksi, vuosikertomuksiksi, ilmoituksiksi, pakkauksiksi, myyntikirjeiksi. Paperin lisäksi hallitsemme myös digitaaliset sovellukset.